Друго 

Безопасни ли са електрическите велосипеди

На всички ни е познато забързаното ежедневие, през което често трябва да изминаваме кратки разстояния от едно място на града до друго, което пеш би ни отнело доста време и усилия. Ето защо днес толкова популярни станаха електрическите велосипеди с голяма седалка от Китай. Сега обаче ще разберем, безопасни ли са те и какви сгъваеми модели от Китай ще откриете в онлайн магазина 4sales.bg

Какво трябва да знаем за електрическите велосипеди

Особеното при сгъваемите електрически велосипеди от Китай с голяма седалка онлайн във 4sales.bg, е че се задвижват както чрез вградения електродвигател, така и чрез техните педали. При първия случай, за да функционира електродвигателя, той се захранва от вграден акумулатор, от чийто капацитет зависи и колко километра ще изминете с едно презареждане. Например, при акумулатор от 250W ще изминете приблизително около 55 км.

 

Както при всяко друго превозно средство, така и при сгъваемия електрически велосипед от Китай с голяма седалка, ако не спазваме някои основни правила за безопасност, съществува опасност от падания и наранявания. Ето препоръчителните от онлайн магазин 4sales.bg:

  • винаги карайте с каска и по възможност наколенки – те ще Ви предпазят от сериозни наранявания при случайно падане;
  • не слушайте музика докато карате – така освобождавате слуха си за външни сигнали от идващи други превозни средства;
  • спазвайте всички изисквания и правила за движение по пътищата;
  • когато сте сред много хора, карайте бавно и внимателно;
  • спазвайте дистанция между пешеходците или останалите, движещи се във Вашето платно, превозни средства;
  • поддържайте сгъваемия си електрически велосипед с голяма седалка от Китай в постоянна техническа изправност.

 

Какво обаче можем да Ви предложим в сайта?

Електрически велосипедКакъв модел ще намерите във 4sales.bg

От нашия онлайн магазин можете да поръчате сгъваем електрически велосипед от Китай с голяма седалка. Достъпните в продуктовата ни гама модели се отличават по конструкцията на своята рамка, диаметъра на гумите си и съответно мощността на вградения двигател и акумулатор. Знайте, че посочените в описанията стойности за изминаване на разстояние са ориентировъчни и те са валидни при придвижване в конкретни условия. Това са например равен и гладък път при 70-80 кг тегло на возещия се.

 

При нас онлайн във 4sales.bg ще откриете още модели с амортисьори за по-комфортно возене и такива с допълнителна голяма седалка за качване на втори човек – половинката или детенцето. Знайте също, че с подобно компактно сгъваемо приспособление, можете да избегнете задръстванията, да спомогнете за опазването на околната среда и да го комбинирате с градския транспорт.

Related posts

Leave a Comment