Мрежа 

Безплатен ЕРП софтуер за 1 месец от Avamb-logiciel.com

Ползите от внедряването и използването на ЕРП софтуер в бизнеса са огромни и едва ли ще има човек, който да опровергае този довод. Като се започне от това, че всички процеси се централизират и стават единни, и се мине през това, че пести време за оперативни задължения, то наистина плюсовете са много. Освен това този вид софтуер следи наличности, договори, фактури и всякакви документи.

Ако се чудите дали е време да внедрите във вашия бизнес ЕРП софтуер, може би сега е точното време. Може да се възползвате от системата AVAMB LOGICIEL, която ви дава право да я използвате за срок от един месец напълно безплатно.

AVAMB LOGICIEL е българска облачна ЕРП система. Тя предоставя изключително много възможности и функционалности, които са в помощ на бизнеса ви. Успешно може да се внедри както с малки предприятия, така и в големи, без значение от сферата на дейност на бизнеса. Идеално работи на строителния сектор, транспортният, финансовия и др. Успешно се интегрира в онлайн магазин, маркетинг агенции и др. ЕРП софтуерът на AVAMB LOGICIEL генерира всякакъв вид документи – договори, фактури, счетоводни документи, разписки и др. Води статистики, има лесен за управление интерфейс и специална мобилна апликация. Предоставя възможност за надграждане според вашите нужди, а благодарения на внедрения онлайн магзин ще продавате онлайн.

Пакети за AVAMB LOGICIEL са на изключително примамливи цени. Стартовият пакет ЕРП софтуер е с цена 9.90 лв. на месец, базовият – 29.90 лв. на месец, а стандартният е 59.90 лв. на месечна база. Така, че изпробвайте сами и напълно безплатно AVAMB LOGICIEL за 1 месец и сами ще се уверите колко е удобно и лесно всички с тази програма. Ще си спестите много време, усилия и нерви. Ще имате повече време за важните дейности и разширяване на бизнеса, а не пропуснати ползи и всекидневни оперативни задачи.

Related posts

Leave a Comment