Друго 

Здравей лято, здравей злато!

От дрехите, до най-финото и почти незабележимо бижу и аксесоар, вие сте това, което сте и трябва да излъчвате класа.

Направете го с качествени и различни бижута, които са непреходен символ на добрия вкус, носят провокация и предизвикват интерес.

Няма да сгрешим ако кажем, че златото е метал, който истински подхожда на топлите летни месеци и лятната визия на дамите.

Ако държите на това да бъдете в крак с модата, но се увличате и по непреходните бижута, които са винаги актуални, не бива да се колебаете да изберете красиви златни гривни и колиета за основни аксесоари това лято.

Освен златни бижута, можете да носите злато по устните и косите си – под формата на златен гланц, брокат и украшения за коса.

Златните временни татуси също продължават да бъдат на мода и са чудесен избор за вашата плажна визия.

Златните гривни от жълто злато, като тези в Somaha.bg се считат за класика, но ако търсите по-интересни съчетания, можете да си подарите гривна, която е комбинация от бяло и жълто злато.

Дизайнът и визията на този модел гривни са достатъчно впечатляващи и атрактивни, така че можете да бъдете сигурни, че те ще бъдат забелязани и ще впечатлят хората около вас.

Гривните са познат аксесоар от дълбока древност. В началото те са били просто приспособление, придържащо ръкавите, но постепенно техните функции са станали изцяло естетически.

Днес гривните могат да представят дамите и да ги превърнат в кралици на модата.  

Тенденциите при бижутата днес са свързани с все по-смели съчетания и много повече цветове, в сравнение с модата преди години.

Налагането на все по-необичайни цветове е продиктувано от идеята за разнообразие и разчупване на старите стереотипи. Освен това, всеки дизайнер, художник – бижутер и ювелир се стреми да създаде уникално бижу, което ще впечатли и предизвика интерес.

Дори, когато даден модел гривна или пръстен получат противоречиви отзиви и оценки от потребители и ценители на ювелирното изкуство, може да се каже, че създателят на бижуто си е свършил добре работата, защото е провокирал интерес. Поради пренаситения пазар и множеството бижута с еднотипен дизайн,  това се счита за постижение.

Как се проявява творчеството на създателите на бижута и на какво акцентират те, когато създават златни гривни за лятото?

За да бъде обработено успешно и превърнато в бижу, златото трябва да бъде смесено с мед.

Именно при това смесване на метали може да се прояви много творчество, за да се постигнат различни оттенъци на златото. Ефектът е наистина голям и доста прилича на работата на художник, който изразява чувствата и емоциите си с четка и палитра.

Златните бижута с розов и червен оттенък или тези с цветни елементи са много актуални това лято. Причината е не само в по-различната цялостна визия на златните гривни, но и в тяхната необичайност. Подобни бижута подхождат както на руси дами, така и на чернокоси и червенокоси.

Независимо от цвета на очите, благодарение на обеци с различни камъни, вие ще приковете вниманието върху вас, а чрез елегантни златни гривни ще постигнете желаната лятна визия.

Не се ограничавайте в избора си и не търсете само и единствено изчистени и семпли модели. Бижутерийното изкуство е толкова богато и разнообразно, че наистина не си заслужава да носите скучни гривни или обикновени колиета и обици.

Понякога именно бижутата и аксесоарите, които избирате могат да ви помогнат да загатнете на хората около вас кои сте всъщност.

И понеже лятото е време за ваканция и нови запознанства, ето как можете да използвате „езика на бижутата“ и да подскажете на хората около вас коя сте. Една тежка и масивна гривна носи респект, нежната гривна тип верижка, навява усещане за невинност, плахост, но и много женственост и момичешка нежност. Гривна с детелинка, сърце или обработен надпис на вашето име изразяват ценностите, в които вярвате или искате в живота си.

Всяко бижу, което носите, действително може да „говори“ вместо вас.  

Дали искате да изглеждате съблазнителна, провокативна, ексцентрична, освободена или загадъчна, зависи изцяло от вашия избор и в много голяма степен от избора на бижута.

Добре подбраната гривна не може да остане незабелязана, още повече, че голяма част от комуникацията между хората се случва на невербално ниво, тоест чрез жестове. Превърнете всеки повод в истински празник, с ново изящно бижу и неустоима привлекателност.

Няма как да не подчертаем, че златните гривни, а и всички останали бижута, преди всичко внасят настроение във вашия ден и във вашето лято.

Те са украшения, които носят  радост и красота във вашия живот, затова не бива да пропускате да си подарите късче злато, обработено с много внимание и любов и превърнато в бижу, дори и без да имате специален повод за това.  

Related posts

Leave a Comment