Друго 

Как да украсим стаята с декоративни пана за стена

Чудите се как да украсите стената в стаята? Помислете за опцията пана за стена. Сега ще си поговорим как да ги подредите в интериора.

Поставянето на декоративни пана за стена е интересен начин за декориране на интериора на апартамент или офис. Те често изглеждат като произведения на изкуството и изпълват стаята със специално естетическо съдържание. Модулните картини, например картини от 5 части, могат да направят дизайна на апартамента запомнящ се и да придадат на интериора индивидуален характер.

Какво е модулна картина или картини пана?

Модерните модулни картини са едно цяло произведение на изкуството, което се състои от няколко сегмента, обединени от една идея, сюжет или тема. Фрагментите могат да се комбинират и да се получи една картина, но отделно изглеждат много по-интересни. Характерната разлика между модулната картина и обичайната се проявява и във факта, че модулната няма рамки. Това позволява на елементите да изглеждат като едно цяло.

Можете да намерите картини с пет или повече детайла. Наричат се полиптихи или мултипанели. Броят на фрагментите от картината зависи от въображението на купувача и неговия бюджет, тъй като можете да направите индивидуална поръчка и да изберете желания брой елементи.

Методи за поставяне на картини пана

Модулните картини могат да се поставят правилно по няколко начина. Нека разгледаме няколко прости идеи. Модулните картини за интериора могат да се окачват на течни пирони, на специални стойки за картини и дори на двойнозалепващо се тиксо, ако стените са гладки и модулите са леки.

Експертите съветват фрагменти от картината да се окачват на разстояние 1,5-2 см един от друг. В този случай цялата картина ще изглежда красива и балансирана.

Преди да окачите картина на стената, разпределете частите й на пода в правилните пропорции. След това първо окачете централния фрагмент на стената и подредете останалото, както желаете. Има няколко начина:

• Успоредни един на друг на една и съща височина;
• Под формата на стълба – диагонално;
• Под формата на геометрична фигура.

Ако картината има линия на хоризонта или друга линия, подравнете композицията по нея, въпреки че самите сегменти може да са с различна височина. Ако картината има някакъв сюжет, важно е да съберете всички фрагменти в едно цяло, за да получите завършена визия.

Можете да намерите страхотни предложения за картини пана, ако посетите Posters24.

Related posts

Leave a Comment