Друго 

Съчетание на интериорните врати с мебелите

Както всички знаем – всеки ремонт завършва с поставянето на интериорните врати. А тук вече идва трудният избор. Те допълват цялостната визия и са неизменен аксесоар към всеки дом или офис помещение.

За да бъде покупката на интериорните врати правилна, то те трябва  да се впишат идеално със заобикалящите ги мебели, така ще се подчертаят стилът и вкусът на собственика. Това е една от най-сложните  покупки, за които се изисква да отделим повече време и да съберем информация, освен за материалите, от които се изработват интериорните врати, но е добре да се поинтересуваме и с какво е правилно да се съчетаят те – дали с цвета на стените или с този на мебелите.

Ефекти от различни съчетания с интериорните врати

С тях се постига подсилване стила и индивидуалността. Например, ако се спрете на цветове като орех или махагон – това са цветове, които са „по-тежки”,  с които се подчертава богатството и успеха.

Ако се добавят, кaто акценти, по-масивни панти и дръжки в златист цвят, ще се подсили ефектът.

Все по-популярен става ретро стилът, който може да се подсили с поставянето на врата, която да имитира античен вид. В повечето случаи тези врати са изработени от масивен дъб, бук или бор. Това е една страхотна идея, не само за дома ни, но и за вила или хижа. Такъв тип врати ще подхождат идеaлно на старинни предмети и мебели от масивно дърво.

Кой тогава е модерният стил?  Новото поколение врати в Бургас са изработени освен от дървесен материал, но и в съчетание със стъкло, което може да бъде с различни форми. Самото стъкло може да е матирано, чинчила и др.

Предлагат се и изцяло стъклени модели, при които може да дадем воля на въображението си. Стъклените врати могат да се изработят в цветове, форми и принтове по Ваш вкус и идея. Няма да сбъркате, ако ги съчетаете със стъклената холна маса или разчупени варианти на кухненско обзавеждане.

Related posts

Leave a Comment