Мрежа 

Топ уеб хостинг компании в България

Актуалната информация е предимство, позволяващо стратегическо планиране и ориентация в динамичните бизнес сфери и индустрии. Светът на бизнеса непрекъснато се развива, следователно приемането на нови технологии също е плюс за Вашия успех. През последните няколко години технологиите преживяват напредък, като повечето от тях са насочени към засилване на растежа на бизнеса. Има широк спектър от нови иновации, които можете да опитате. Независимо дали искате да популяризирате своя бизнес в интернет или да си осигурите повече надеждно пространство в глобалната мрежа, ще са ви необходими хостинг решения, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайт и други инструменти, с които лесно да позиционирате Вашия бизнес в интернет. Изборът на стратегически хостинг партньор е от основно значение. Хостингът не е просто услуга. Той е основата на успешното онлайн присъствие. 

Добрата уеб хостинг компания ще ти осигури бърза скорост на зареждане на страницата, ъптайм и гладка навигация. Избирайте умно и се доверете на компания, предлагаща световно качество на достъпни цени. За да изберете най-добрата компания, трябва да имате ясни изисквания за плана си. Грижата за Вашия сайт е важна, ако искате да сте сигурни, че имате надежден backup за страницата си.

Предлагам ви няколко компании на хостинг за България, от които да си изберете най-подходящата за вашия бизнес: ICDsoft предлага няколко плана за споделен хостинг, която гарантират изключително отзивчива и професионална поддръжка и невероятно съотношение цена/качество. Имат силно мотивиран и опитен екип за поддръжка и осигурява безупречно уеб хостинг изживяване. С поддръжка за WooCommerce, Magento, OpenCart, Prestashop и много други, мощни сървъри са идеалната платформа за вашия бизнес с електронна търговия.

За търсещите качествен евтин хостинг можете да се доверите на българската компания Jump.bg. Предлага изключително важните допълнителни домейни и безплатен SSL сертификат, бърз и оптимален LiteSpeed сървър за всичките си планове. Jump.BG не поставя ограничения за брой inodes на ниво акаунт. Въпреки това, следва да се има предвид, че такова ограничение съществува в самата файлова система за целия сървър. Политиката им е относително малко на брой акаунти върху един споделен сървър, тъй като това дава по-добра надеждност и производителност за вашите уеб сайтове. 

Една от бутиковите български хостинг компании – Coolicehost предлага колокация в 8 региона – САЩ, Германия, Канада, Франция, Италия, Испания, Холандия, Англия – на най-добри цени. Системата на хостинга разчита на Nginx с DirectAdmin & CloudLinux.

Добрата уеб хостинг компания ще  работи за вашия напредък и успешното развитите на предприемаческата ви дейност. Всяка от тях ще ви осигури наличност на уебсайта и добро ниво на обслужване. От избраната от Вас хостинг услуга ще зависи скоростта на зареждане на сайта, размерът на разполагаемото пространство, непрекъснатия достъп до сайта, удобството на управление на настройките, възможностите за поддомейни, имейл, както и най-важното – нивото на клиентско обслужване (customer support).

За повече информация, иновативни решения, актуални предложения и проучвания може да се доверите на MarketKing.bg. Стремежът към съвършенство – високи стандарти и постоянно усъвършенстване във всичко. Качеството, професионалната етика, лидерството и постоянното усъвършенстване са основата за постигането на нашите визия и мисия.

MarketKing.bg e специализирано издание за маркетинг, реклама и финанси. Тук ще намериш различни анализи, инфографики, полезни съвети, добри практики и други интересни неща от света на маркетинга, рекламата и финансите.

Related posts

Leave a Comment