Друго 

Фототапети за дома – градове, цветя, природа, животни

В случай, че сте решили да се захванете с тежката задача да освежите хола си, създавайки съвършено нова атмосфера, обърнете се към https://www.fototapeti24.com/bg/page_21.html Това е фирма, която има онлайн магазин, в който предлага фототапети на водещи европейски брандове, които са на първи позиции в класациите на интериорния дизайн.

Фототапети за дома - градове, цветя, природа, животни

Фотапетите и в частност тези, които са от типа 3D, са един доста лесен начин за декорация. Тъй като с много малко усилия и средства, ще създадете съвсем различен вид на помещението. Те дават силно усещане за навлизане и потъване в изображението, защото са триизмерни. Създават чувсвто за динамика и дълбочина на картината. Могат да пресъздадат по-много реалистичен начин наличието на огромен прозорец или тераса към стаята, от която се наблюдава уникален природен пейзаж, екзотичен плаж, висок скалист водопад и т.н.

За толкова впечатляващ ефект трябва да се съобразите с вече поставено обзавеждане и оформление на стаята ви. Въпреки че фототапетът става фокусен център, той трябва да бъде съобразен с интериора. Ако тоновете от картината се преливат постепенно в тези от обзавеждането във вашата стая, то гарантирано ще получите невиждан и уникален резултат.

Многообразието от различни дизайни, размери и тематики може да угоди на всеки каприз. За всеки клиент има подкатегория, в която да намери това, което търси. Флорални мотиви, градски образи, красиви пейзажи сред природата, геометрични фигури, абстрактни композиции, детски анимационни герои, дизайни, имитиращи камък и дърво и други тематики са част от моделите, на които можете да попаднете из страниците на електронния магазин.

Съотношението между цена и качество е приоритет за Фототапети 24. Продуктите, които предлагат, са с безкомпромисно и гарантирано високо качество и на ниски и достъпни цени, които започват от 65 лева и нарастват в зависимост от размера и основата, на която е напечатано изображението. Те са сертифицирани и лицензирани, изработени от екологично чисти и подходящи за всяко жилище материали. Фотографиите се печатат с един от най-добрите латексови печати върху специална хартия или флис основа, които са устойчиви на всякакъв вид светлина. Всички тези подбрани елементи създават като краен резултат 3D фототапети за стена, които са максимално детайлни и реалистични.

Монтирането им става много лесно и е напълно възможно да го извършите сами без съдействието на професионалисти. В сайта са оказани подробно няколко стъпки за монтаж. Ако плътно и със задълбочено внимание следвате инструкциите, ще се удивлите колко лесно става лепенето им. Важно е предварително да подготвите стената, на която ще слагате фототапета. Трябва да е без неравности и напълно суха. А температурата в стаята не трябва да е повече от 20 градуса, защото при по-горещ въздух при само изсъхване хартията може да се скъса.

Доставката се поема от изпращача – всеки клиент е привилигирован с безплатна доставка и подарък лепило към фототапета. Всички модели са в наличност, което ускорява сроковете и може да получите пратката си още на същия ден, ако сте я поръчали о 15:00ч. Имате право на преглед, разбира се, преди да платите сумата и 15 дневен срок да върнете продукта. Фирмата работи съвместно куриерските услуги на Спиди, което допълнително улеснява всеки клиент, защото компанията има офиси в цялата страна. Поръчайте вашия 3D фототапет онлайн на www.fototapeti24.com или на телефонен номер 088 9075 230.

Related posts

Leave a Comment