Astat 700 G2Джаджи Друго 

Genesis Astat 700 G2 е обновената версия на популярния модел

Genesis представи подобрена версия на своя ергономичен геймърски стол Astat 700. Новата модификация идва под наименованието Astat 700 G2 и добавя повече функционалности към популярния модел.

Genesis Astat 700 G2 е базиран на вече познатия ExoBase™ дизайн с 8 ребра, който намалява натиска върху всяка част от гръбначния стълб. Тристепенната конфигурация на лумбалния сегмент е една от най-важните му характеристики. Освен това потребителите могат да променят дълбочината на седалката, което се отразява директно върху повишен комфорт за гърба и по-добра мускулна релаксация.

Новото кресло на Genesis е покрито с мрежест, дишащ материал PureFlowPLUS™, който улеснява вентилацията и осигурява повишена издръжливост и оптимална еластичност. Столът е оборудван с меки 3D подлакътници и облегалка за глава, която може да се конфигурира в две равнини. Нещо повече, облегалката използва механизъм за бързо регулиране на ъгъла на наклон и неговото блокиране. Това прави Astat 700 G2 подходящ както за работа и забавление, така и идеалното помощно средство за почивка след дълги часове пред екрана.

Столът е оборудван с газов амортисьор от клас 4 и разполага с петраменна основа с големи 60-милиметрови колела, покрити с CareGlide™ финиш, който предпазва пода от надраскване. Производителят заявява, че в сравнение с модела Astat 700, вариантът G2 също така идва с подобрения на ключовите конструктивни елементи, което го прави по-издръжлив и удобен.

Related posts

Leave a Comment