Модинг 

Проект SOA

Това, ще е първият за новия вид на сайта, модинг проект и определено, ще грабне вниманието ви.

Макар, това да е един много изпипан модинг проект, не смятате ли,че малко прилича на малък стадион с тези големи охладители около него? Макар и така, тези охладители са поставени много добре на метални стойки, като така провеждат повече охладен въздух и топлината от платката и компонентите не се отразява на тях. Всичко е много добре “наблъскано” и водата тече през почти всеки компонент.

Ще се съгласите с мен, обаче, че тези висящи SSD дискове не са на перфектното място. Можеше да намери малко повече пространство, където да ги пъхне, за да няма такива “извън габаритни” компоненти.

Някой позна ли какво е това? Това са 4 видео карти EVGA GeForce GTX 680 с 4 GB DDR5, който показват картина на 3 монитора от серията на Samsung с LED екрани. Друг звяр скрит около тях е Intel Core i7-3970X, 15MB кеш Socket LGA2011 6 ядра. Това ако не е началото на една геймърска машина, не знам кое е .

Няколко кадъра и от старта. Интересно, дали само захранването стой в тази синя кутия.

Двата водни резервоара, който изглеждат малки, всъщност са достатъчни, за да охлаждат около 80% от системата. Авторът твърди, че всеки кабел и всяка тръба са ръчно монтирани или слиивнати от него. Това ни дава предпоставката да мислим, че няма почти нищо оригинално или заводско. Синята плоскост, която виждате, е направена от стъкло и отделно охлаждана от цялата стаят. Авторът допълва, че това е първа част от цяла геймърска стая.

И за тези, които не са наясно с тези части наредени на масата, ето и какво има скрито в целия мод:

Corsair Dominator GT Quad Channel 64GB DDR3-1866MHz РАМ памет.
ASUS Rampage IV Extreme Дънна платка
Samsung 840 PRO Series 2,5 SSD SSD дискове.

Corsair AX1200 Power Supplies Две захранвания.

Другото са вече допълнителни:

8x RGB illumination module for aquaero 5
4x airplex modularity system 480 mm
2x Reduzierung G1/4 au?en auf G1/8 innen mit O-Ring

и още много.

Ето и няколко клипа на отделните части:

 

Related posts

Leave a Comment