Таблети 

Amazon Fire – Евтин таблет от Amazon

В последно време наблюдаваме, че големите вериги магазини са започнали да произвеждат продукти под собствено име. Преди имаше електронни книги, но сега от амазон са решили да ъпгрейднат портфолиото си до таблет за 50 долара.


Евтиният таблет се очакваше да излезе за коледа тази година, но се оказва, че ще бъде наличен в магазините още на 30 септември. Първото нещо, което го прави странен за потребителите, е, че няма да използва някой евтин екран, а 7-инчов IPS екран с резолюция 1024?600 и 177ppi. Екранът до тук изобщо не е за изпускане, като сметнем и факта, че се говори, че ще има 4 ядрен процесор с тактова честота 1.3 Ghz с вградено 8GB място за съхранение и карта памет с максимален размер от 128GB. Доста високи характеристики за 50 долара, като има по-смотани таблети за толкова пари.

2 мега пикселова камера на гърба, помага на евтиния таблет да снима със 720p HD качество и няма как в ерата на селфитата да няма и предна камера. Батерията би трябвало да е достатъчна за 7 часа работа, като има микрофон и говорител, което го прави използваем за скайп разговори. Fire OS 5 Bellini ще бъде отговорна за управлението на евтиния таблет.

Продажбите както ви казахме, започват от 30 септември, но има и една промоция — ако закупите 6 таблета, плащате на цената на 5, тоест на 250 долара, вместо 300. Вече само трябва да чакаме да излезе някое видео ревю на таблета, за да го видим в детайли.

 

 

Related posts

Leave a Comment