Таблети 

Nexus 9 – за инициаторите и създателите

Проектиран както за работа, така и за забавление, Nexus 9 разполага с просторен 8,9 инчов екран и фронтални високоговорители за постигане на по-добро възпроизвеждане на звук и музика.

Производителността на 64-битовият процесор достига нови нива с интуитивните гласови команди и автоматичните актуализации на Android, които непрекъснато ще ви държат на върха. Абсолютната интеграция на устройството и неговата мобилност, която позволява достъпа му до над милион приложения го прави невероятно.

Широкият 8,9 инчов екран предлага достатъчно големи възможности за изпълнението на различните задачи, което превръща таблета в достатъчно подходящ преносим инструмент за бизнеса. Отличава се с лъскава метална конструкция и меко покритие на гърба, фронтални високоговорители за спиращо дъха аудио и безпроблемна интеграция с всички намиращи се около вас устройства.

Подвижната клавиатура (която се продава отделно) се прикрепя към задната страна на таблета с помощта на магнит и се свързва безжично чрез Bluetooth. Всичко това позволява моментално и с лекота да превърнете своя Nexus 9 таблет в преносима работна станция, което доста напомня магичното сгъване на оригами. С Nexus 9 винаги ще бъдете продуктивни и свързани с останалата част от света.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

64 битовият процесор е достатъчно мощен за бързо интернет сърфиране, игри и безпроблемно възпроизвеждане на видео. Той позволява едновременното отваряне на няколко приложения, като е нужно единствено да намерите подходящото място, на което да се настаните удобно и да се насладите на това, което виждате на екрана.

Нужно е само да изречете ключовите думи „OK, Google”, за да активирате гласовите команди за изпращане на текстове, задаване на напомняния, получаване на правилната посока или просто да зададете въпрос.

Таблетът Nexus 9 е част от голямото семейство на устройствата, управлявани от Android, което позволява безпроблемна интеграция с всяко едно от тях. Можете незабавно да се насладите на музиката и филмите, с които разполагате, без значение на кое устройство се намират.

Ако изберете Nexus 9, от Google ще се погрижат да бъдете сред първите, които получават най-новите актуализации на Android. По този начин винаги ще разполагате с най-новата версия на операционната система и нейните най-нови функции и подобрения.

Разбира се, и тук безпроблемно ще работят всички ваши любими Google приложения като Gmail, Google Drive, Docs и всички останали. Освен това винаги можете да си изберете нови игри, бизнес инструменти и приложения от Google Play.

Ако мислите, че ще са ви нужни повече гигабайти в DropBox, можете да прочетете за това тук

 

 

Related posts

Leave a Comment