Мрежа 

Windows 10 няма да е безплатен за пирати

Определено в последно време, слушаме как новата система на Windows, щяла да бъде безплатна, дори за пиратите. Това е вярно и не толкова вярно. Ще бъде безплатна само за някой региони и дори, ще трябва да се съгласявате с новите правила за Windows 10.

Няма какво да се лъжем, дори в момента, някой от вас, които чете, може да се окаже, че е с пиратско копие на windows 7. Дали, ще получите ъпдейт до 10, съмнително. Този ъпдейт, се предполага, че ще е безплатен за пиратските копия в Китай, където броят им наброява над 80% от всички. Как да не дадеш на толкова много народ един безплатен ъпдейт?
Прочетете още – Google Play Music вече има 50 000 безплатни песни

Но това не е всичко. Ако инсталирате въпросния софтуер, ще трябва да се съгласите с нови условия. Тези условия включват, че от Microsoft, могат да използват вашите лични данни, както те решат за правилно. Това дава предпоставка за потенциалното ви следене, така че хакерите да внимават. Естествено, от Microsoft, едва ли имат желание да ви тормозят за някакви дреболии, но е добре да знаете, че могат вече легално да ви следят, тъй като вие се споразумявате.

 

Не е напълно ясно, какво ще стане, когато някой от родните пирати се опита да инсталира Mircosoft Windows 10 на компютъра си, но вероятно ще срещне някакъв проблем. Ама какво се притеснявате, много добре знаем, че ще излезе инсталацията с описанието в zamunda.

 

 

Related posts

Leave a Comment