Lenovo Smart Cast – Клипове на прожекторния телефон

Не че нещо де, ама попаднахме на няколко клипа, който просто няма как да не споменем, който могат да ви дадат уникална идея, за това какво може да се прави с въпросния телефон.

Ето ви един китайски клип, в който се показва, как можете да играете игра и с помощта на екрана, да движите мишената си и да търсите през оптика. Определено си е много готино, но може да се наложи да чакате доста време, преди да видите подобна игра.

 

За феновете на прословутата игра ниднжа плодове, вече можете да не си протривате екрана. Сега може да триете на масата или на корема на гаджето си. Само си помислете.

 

Ето ви една спестовна идея. Със сигурност, сте виждали таблети с калъф и клавиатура вътре. Колкото и тънки да са, те все пак заемат място. С този телефон, много по-лесно ще спестите от място, защото само телефона ви е нужен, а той ще прожектира клавиатурата на екрана.

 

Ако пък, всичко това ви се струва малко, то тогава няма да сбъркате като видите рекламата на Lenovo за по-добър и свързан свят. Такива реклами и планове има от много време, но за сега, никой не се е сетил да ги осъществи или да ги превърне в реалност.

https://www.youtube.com/watch?v=fdOBlN0XyJM

 

Related posts

Leave a Comment