Аудио 

Matrix 2 Bluetooth Безжични слушалки

Не ви ли писва вече да се омотавате в тези жици и кабели, още повече, когато повредите поредния чифт слушалки и само заради скъсан кабел трябва да купувате нови?

Да започнем от видимия дизайн. Изглеждат прилично с тази, наподобяваща карбон обвивка, която се слива и с останалия цвят на слушалките.

Като цяло, ако се загледате, ще видите, че са направени в приблизително един цвят. Няма разминавания или силно открояващи се цветове. Това е удобно, ако носите нещо с цвят, близък до Matrix 2, костюм например.

Ако мислите, че дори карбона като имитация ви е малко, то тогава е добре да знаете, че около “диадемата” на главата има пришита имитация на кожа, за да бъдат слушалките, дори още по-стилни.

Хубавото поне е, че имат удобна за пренасяне кутия, която също е обвита с изкуствен карбон (тези хора са луди по карбона). Капачките могат да се въртят на 90 градуса, така че, кутията става доста тънка и удобна за пренасяне.
Преминаваме към самите слушалки. Контролите за смяна на песента и заглушаването и се намират в долната част на дясната слушалка, като са изключително стилни и изчистени, а не се виждат от далеч, както с много други модели.

Под лявата слушалка, ще намерите контрола за силата на звука и бутона за изключване. Ако сте жадни за още видове техника, което ще рече, че искате да се свържете към слушалките по друг начин, освен официалния, то тогава ще ви зарадвам, защото слушалките могат да се свържат към вас, посредством NFC. За тези от вас, които не знаят, какво е NFC, то е изключително близко до блутут начина на свързване и се използва в модерните смартфони с android.

От към страна на качество, можете да срещнете изключително много позитивни коментари за тях, но единствения проблем, които изглежда да имат е, че ако сте с по-големи уши, може слишалките да застанат на тях, а не да ги обгърнат. Това може да доведе до сериозни загуби в басовете и дори да ви чуват околните. Самите характеристики на слушалките може да намерите в интернет.

Ако искате още един начин за свързване, може да ви се предложи, по начина на стария и смотан кабел.

Финалното мнение за тези слушалки? Все пак не съм ги чувал лично, още по-лошото е, че имат толкова много карбонови измислици, че все едно носите парче от някой скъп автомобил на главата си. Но за сметка на това, щом толкова потребители не се оплакват от звук и прочие, вероятно си струва да ги погледнем.

 

 

Related posts

Leave a Comment