Softprom навлиза на българския ИТ пазар

Softprom обяви, че навлиза на българския пазар. Дистрибуторът с добавена стойност (Value Added Distributor), който работи на пазарите в Централна и Източна Европа и ОНД, ще предлага у нас богато портфолио основно от технологии за киберсигурност. Стъпването на компанията на българския пазар е естествен ход след отварянето на офиси в Източна Европа. ИТ дистрибуторът вече има внедрени решения в България и разширява партньорството си със системни интегратори и риселъри за бъдещите продажби и имплементации.

„Искаме да предоставим възможност на партньорите ни – системни интегратори и риселъри – да предложат на своите клиенти качествени решения на конкурентна цена и да осигурим търговския им интерес да работят с нас“, коментират от Softprom. Компанията предлага решения, които се конкурират с такива на традиционни производители чрез по-модерна концепция и технология, като TrapX Security, Portnox, AppGuard. „Същевременно наблюдаваме засилен интерес към решения, основани на по-нови тенденции, като Safe-T ZoneZero, RedSeal Networks, DigitalShadows“, допълват от там. На клиентите с индустриални мрежи Softprom може да предложи решения на водещи компании, които са тясно специализирани в този сектор.

Решенията от портфолиото на Softprom са насочени към държавни организации и компании от всички сектори на икономиката – финанси, производство, ютилити компании, разработчици и др. Основна част от активностите на Softprom ще бъде насочена към презентации на продуктите, дема, тестове, консултации, обучения за партньорите и техните клиенти, така че да бъдат максимално информирани в избора си. Компанията разполага с висококвалифицирани продуктови специалисти и има сериозен опит в организиране на дигитални конференции и събития в условията на пандемията.

„Стъпването ни на българския пазар представлява изключителна възможност за нас да предложим широк набор от иновативни технологии на организациите, за които киберсигурността е от критично значение, и да създадем нови, ценни партньорства“, коментира Адриан Радукану, регионален мениджър на Softprom.
Допълнителна информация относно продуктите, които Softprom предлага на българския пазар, може да получите на: https://softprom.com, както и на: info@softprom.com.

Related posts

Leave a Comment