Друго 

Unique Estates – луксозни имоти за всеки вкус

Unique Estates навярно сте чували за тях, ако пък не сте много сте изпуснали! С какво се занимава компанията, какви са стремежите й и какво предлага в имотния сектор у нас? Добри въпроси за начало, чийто отговори ще може да получите в следващите редове. От доста време насам имотния пазар в България значително се промени. В него се обособи, разви и расте една специфична ниша, наречена луксозни имоти. Тази ниша се появи благодарение на професионалния екип и ръководство на Unique Estates и процъфтява днес. Навярно мнозина си мислят, че всъщност у нас пазар за луксозни имоти няма. Те, обаче не са никак прави. Повече от десет години фирмата доказва, че ниша луксозни имоти в България съществува и клиентите на подобен тип имоти нарастват все повече с годините. Нека поговорим малко повече за опита, за нагласите в бранша и за предложенията на консултантите все пак…

Луксозни апартаменти в центъра или луксозни къщи в покрайнините – гарантирано добрите предложения на www.ues.bg! Специални предложения и на Луксозни Имоти Блог.

Бранда Unique Estates, наричаме го бранд понеже се е превърнал в синоним на добро качество в предлагането на луксозни имоти, има три главни цели:

  • Да предложи на клиентите луксозни имоти подходящи за тях;
  • Да гарантира перфектното качество на предложенията си;
  • Да ви накара да се влюбите в луксозните имоти, които ви се предлагат;

Да се впускаме в описания на локации, жилища, инфраструктура на райони, възможности и прочие няма нужда. Единственото, което трябва да ви накараме да разберете със сигурност, е че луксозните имоти предлагани от компанията са уникални. Всеки един от тях има достойнства и характеристики, които ще паснат на точно определени хора. Кои са тези хора, обаче ще разпознаят единствено консултантите на фирмата, понеже персоналното отношение към клиента цели именно това.

Независимо дали предпочитате луксозна къща в Бояна, нужен ви е луксозен апартамент под наем в центъра или до НДК, удобно за вас и семейството ви е да притежавате луксозен имот в Лозенец – консултантите на Unique Estates ще ви ги предложат. Те ще ви предложат и много повече от луксозен имот. Ще ви предложат дом с точна локация, уникална гледка, модерен интериор и всичко, от което се нуждаете. Потърсете ги още днес!

Related posts

Leave a Comment