Джаджи 

XPG с нови DDR5 гейминг памети

XPG официално анонсира пускането на пазара на своите нови DDR5 модул памети, предназначени за гейминг, през третотото тримесечие на 2021 година. Новите серии, които ще бъдат лансирани под наименованието CASTER, ще доставят честоти от 6000 до 7400MHz и ще се предлагат с капацитет от 8, 16 или 32GB.

Новите DDR5 модули на XPG са конструирани така, че дапредоставят на геймърите и PC ентусиастите забележимо подобрение спрямо предходното поколение DDR4 памети. В допълнение към по-високите честоти от над 4800MHz, модулите ще бъдат и енергийно по-ефективни, работещи при 1.1V в сравнение с 1.2V. Нещо повече, модулите ще се произвеждат с интегрална схема за управление на захранването (PMIC) и технология за коригиране на грешки (ECC) за подобрена производителност и стабилност.

Новите DDR5 модули ще се предлагат в два варианта, със и без RGB като въпреки тази разлика ще споделят еднакъв продуктов дизайн, който ще се отличава с използването на две повърхностни обработки – една лъскава и една матова. За допълнителна дълбочина матовата повърхност на модулите е скосена, за да се постигне повече текстура в дизайна и футуристичен вид.

 

Related posts

Leave a Comment