Друго 

EVGA 980Ti Hybrid – Охлаждане за Titan

Всеки маниак на тема – модинг или мощност на компютъра, ще се зарадва на тази EVGA 980Ti Hybrid охлаждаща новина.

Предполагаме, че много от вас са чували за Nvidia Titan видео карта. Няма начин да не сте. Тя се превърна в легенда с характеристиките си и цената си естествено, но как си представяте такава мощност, да може да се охлажда?
Да, виждали сте снимки на картата, дори в момента може да гледате. EVGA 980Ti Hybrid представлява вентилатор с масивни радиатори, но нищо кой знае какво. За да подобрите охлаждането на видео картата, ще се наложи да си правите сами някакво охлаждане, без значение дали, ще е водно или въздушно.

Но изведнъж, излезе друго решение на проблема.

EVGA започват да предлагат модела с различни охлаждания, първото е EVGA 980Ti Hybrid. Водно или въздушно, с променени въздушни потоци. Мислете това, като тунинг за видео карта, но не го слагате вие, а така ви го пращат.

Добре де, ама само това ли печелите — ново охлаждане и различна опаковка? Не. За да не ви излъжем, ще ви кажем, че получавате около 10-13% по-високи стойности на Mhz и работна честота с EVGA 980Ti Hybrid.

Винаги бих предпочел да е с подобен начин водно охлаждане – радиатора да е отделен от картата на максимално разстояние, защото може да го поставите на върха на кутията или някъде там.
Сега обаче, ще ви предоставим и шока, който можете да изпитате.
Ако не сте наясно с цената на Nvidia Titan X, тя е 1000 долара. Цената на новата EVGA 980Ti Hybrid е 750 долара.

След тестове, повечето хора виждат малка разлика в стоковата версия и хибридната EVGA 980Ti Hybrid.
Та, до къде стига заключението? Можете да дадете по-малко пари, но да вземете видео карта с водно охлаждане, мереща се по параметри и изпълнение на Titan X, или да пръснете 1000 долара и да си вземете стоковия звяр. Изборът е изцяло ваш.

 

 

Related posts

Leave a Comment