Друго 

Как да изберем подходящия за нас адвокат във Варна

 

Без значение къде се намирате качествената правна усуга си е важна. Когато става въпрос за вашите интереси и тяхната защите много добре трябва да внимавате на кого ги поверявате. Ето няколко съвета, които ще ви ориентират в избора на добър адвокат във Варна.

1. Посъветвайте се с приятели, колеги или семейството си

Личната препоръка е най-доброто място да започнете. Прегледайте телефонния си оказатели се сетете за някой човек, който скоро е изпаднал в същата ситуация като вашата или имал същия проблем. Има също така редица онлайн ресурси, в които може да намерите адвокат във Варна, където са посочени областта на специализация

2. Уверете се, че адвокатът на който сте се спрели може да му се има доверие и да е на ваше разположение.

Това съвсем не означава, че трябва да му звъните за каквото ви хрумне, дори и за най-малкия казус, но е добре да сте информирани с натовареността на адвоката си и до колко той може да поеме вашия случай. Задайте му няколко важни въпроса: има ли възможност да отговаря на въпроси по телефон или email в рамките на 48 часа? Дали често отказва срещи в последния момент?

3. Цената винаги има значение

Адвокатите имат тарифи и такси, така че е добре да проверете какви са средните тарифи във Варна за казуса по който се интересувате. Уверете се, че адвокатът поставя таксите си в писмена форма срещу договор. Освен това може да се поинтересувате дали срещу него има някакви регистрирани оплаквания. Това може много да промени крайното ви решение.
Ако търсите добър и опитен адвокат във Варна, съветваме ви да разгледате сайта на Bogoev.bg. Цените, които предлага са съвсем прилични, специалист е в гражданско и административно право и освен това има добри отзиви от клиентите си.

Related posts

Leave a Comment